Onze diensten

HPP SERVICES is een tolling center. We produceren zelf geen producten maar bieden onze innovatieve high-pressure processing diensten aan andere bedrijven.

De perfecte partner

Met HPP SERVICES heb je een partner gevonden die zowel de houdbaarheid verlengt als de voedselveiligheid garandeert van uw producten. Bovendien garanderen we ook een volledige traceerbaarheid van uw producten.

High Pressure Processing

We zijn een High Pressure Processing tolling center en beschikken over de meest recente en moderne Hiperbaric 525 L installatie. Deze installatie is de grootste in zijn soort. Naast de volledige traceerbaarheid, biedt HPP SERVICES ook snelle doorlooptijden en zeer competitieve prijzen.

Gratis test runs.

In een gratis test run kunnen we evalueren of de HPP-behandeling invloed heeft op de organoleptische eigenschappen (smaak, textuur, kleur) van uw producten. Het geeft ook aan of uw verpakking geschikt is voor de HPP-behandeling of dat wijzigingen in de verpakking vereist zijn.

free-label

Follow-up van uw producten.

Alle diensten zijn afgestemd op uw behoeften. Hiermee bieden we u de kans uw supply-chain kosten te optimaliseren. Mogelijke diensten zijn:

  • verpakking
  • labeling
  • aanbrengen van datumstempel
  • orderpicking
  • verzending en verpakking voor transport

Advies en ondersteuning.

Samen met Deca Packaging Herentals kunnen we u adviseren over verpakkingsoplossingen voor een HPP-behandeling (downloadbrochure HPP en verpakking). Heeft u de noodzaak om de microbiologische veiligheid van uw product te evalueren? We kunnen u helpen met de microbiologische richtlijnen voor uw product. Samen met de FoodPilot en met ECCA-lab hebben we de perfecte partners om uw voedseluitdagingen op te lossen.

Gekoelde opslag met meer dan 1000 palletposities.

Gekoeld transport en logistieke diensten.

Contacteer ons

Op zoek naar meer informatie over HPP of interesse in een gratis test run?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart